top of page

ONLINE YOGA

Under pandemien har vi holdt yogaklasser på nett i perioder vi ikke har holdt åpent, og som et tilbud til de som ønsker å gjøre yoga hjemme. Vi streamer yogaklassen direkte via appen Zoom.  Kurset går direkte og det blir nesten som å være med på klassen i studio. 

Selv når det er åpent for å være i studio er det flere som foretrekker Zoom. Ta kontakt med din yogalærer for å høre om hun tilbyr Zoom-timer hvis du vil gjøre yoga hjemmefra. Vi ønsker selvsagt helst at du deltar på timene live, men dersom du ikke får deltatt på oppsatt tidspunkt kan du få opptak. Husk å gi beskjed til din yogalærer slik at hun tar opp timen. Du vil da ha tilgang til timen i tre dager.

Vi har også noen gratis videoer på vår YouTube kanal og på Vimeo hvis du ikke får med deg yogaklassen din. 

 

Dersom du ønsker musikk til klassene kan du følge dansemaya eller vibekekaasin på Spotify, og du vil finne mange spillelister du kan bruke.

Du som går vanlig yogakurs i studio kan gjøre yoga online ved lettere sykdom eller de gangene du er forhindret fra å komme. Husk å gi beskjed i god tid før din yogalærer starter å undervise den dagen, dersom du ønsker å være med på Zoom.

 

Det er kun Zoom-yoga på de kursene der det er noen som er påmeldt Zoom-yoga, eller der noen har meldt i fra om at de ikke kan komme og ønsker å gjøre det hjemmefra. 

 

Zoom-møtet har egen id-kode og passord som du får på mail. Vi åpner møtet ca. 5-10 min før timen starter.

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCGdus9V6MHl3P_wiDqANLaQ

Vimeo: https://vimeo.com/user109574127

bottom of page