top of page
vingård
IMG_7739.jpeg

YOGAREISE TIL VAKRE TOSCANA

2.-6. september 2024

Gjør yoga for kropp og sinn kombinert med hyggelig fellesskap, og sunn og god mat. Her kan du koble av og finne ny energi sammen med våre erfarne yogalærere.

Høsten 2023 dro vi på vår aller første yogareise, og det likte vi så godt at vi bestemte oss raskt for at det måtte bli en n reise i 2024. Vi har hørt på tilbakemeldingene fra deltakerne, og gjort noen små endringer for å gjøre reisen enda bedre. 

Vi har hele retreatstedet for oss selv så det er god mulighet til å bli godt kjent i gruppa, men også ro og tid til å være litt for seg selv om man ønsker det.

Foreløpig programm for turen

Mandag 2. sept:

0700 Avreise Oslo-Gardermoen, DY 1870 
10:10 Roma-Fiumicino

ca 1230 Ankomst Maremma, Il risveglio resort

1400 Lunsj

Fritid

1700 Viryayoga

1815 Mindful Yoga

2000 Middag

Tirsdag 3. sept:

0800 Mindful Yoga

0900  Pilates

1000 frokost

1100- fritid eller utflukt til Saturnia hotsprings - avreise 1600 fra hotsprings 

1730 Viryayoga

1830 Yinyoga

2000 Middag

Onsdag 4. sept:

0800 Viryayoga

0900 Mindful yoga

1000 frokost

1100-1600 fritid eller utflukt til lokal vingård 

1700 Yinyoga

1830 Meditasjon

2000 Middag

Torsdag 5. sept:

0745 Mindful yoga

0830 Pilates

0930 frokost

1030 fritid eller utflukt til Castiglione della Pescaia (en liten fiskeby ca 30 min unna med bil)

1800 Yinyoga

2000 Middag

Fredag 6. sept

0800 Viryayoga

0900 Yinyoga

1000 frokost

1200 Mindful yoga og avslutning

1400 avreise til Roma Fiumicino

2040 fly til Gardermoen 

Generell informasjon

Yogalærere

May Linda Lundh (Maya) er utdannet dansepedagog, fysioterapeut, Virya- og Yinyogalærer, Gravidyogalærer og Pilatesinstruktør. Maya elsker jobben sin og har undervist grupper i over 25 år. Hun underviser fire dager i uken hos Jessheim Yoga.

Vibeke Kaasin Tørvik er utdannet Virya- og Yinyogalærer og underviser en dag i uken hos Jessheim Yoga. Vibeke jobber til daglig med IT, men prioriterer både yoga og dans da dette er et viktig tilskudd for henne i hverdagen. Vibeke har også lang erfaring med å undervise ulike treningsgrupper. 

Anne Wogstad er utdannet EQ-terapeut og Traumesensitiv yogalærer, og nylig tatt Restorative Yoga utdanning.  Hun underviser i Mindful Yoga hos oss. Anne er en dedikert lærer med mange års egenpraksis og et stort hjerte for yoga.

Yoga

Det blir en blanding av ulike yogaformer på vår tur. Vi vil ha både Viryayoga (fysisk og dynamisk yoga), Yinyoga, Mindful Yoga, Pilates og Meditasjon. Timene tilpasses slik at alle kan delta, men husk at dette er din reise og du velger hvordan du vil bruke dagene, og om du ønsker å delta på alt.

 

Tema for yogaklassene på denne yogareisen blir FLYT.

Mat og drikke

Alle måltider er inkludert i prisen, og er vegetariske og inneholder lite sukker. Il risveglio resort har egen kokk som tilpasser måltidene til deg som har allergier.  Han tar utgangspunkt i sesongens råvarer og lager menyen deretter, og bruker i tillegg så kortreist mat som mulig.

Det blir satt frem frukt på ettermiddagen.

På resorten er det en enkel kaffemaskin hvor en kopp koster 50 cent. Te og vannkarafler står alltid fremme, og du kan drikke kildevann fra springen. Det finnes også et hotel like i nærheten som selger lokal vin, oljer, mat og diverse kaffe/te.

Rommene

Du blir innlosjert i dobbeltrom. 

Oppholdsrom

Det er en felles stue/spisestue hvor du kan være hvis du ønsker å være inne.

Været

I september er gjennomsnittstemperaturen ca. 26 grader. Da vi var på yogareisen i 2023 var det perfekt vær til å gjøre yoga utendørs. Det var litt kjølig tidlig på morgenen og kvelden, så et sjal eller en lett jakke kan være lurt å ha med.

Yogautstyr

Vi får låne matter, puter og pledd når vi gjør yoga innendørs. Siden vi gjør en del yoga ute må alle ha med egen matte, et pledd/håndkle og to yogaklosser.

 

Yogaklosser får du enten tak i på sportsbutikk, Rusta, Kid, TgR etc. Du kan også kjøpe utstyr via vår yogashop på Jessheim, så tar vi med og leverer til deg på Gardermoen når vi reiser. Vi har enten yogaklosser i kork til 450 kr eller i skum til 250 kr (sett á to stk). 

Utflukter

Vi har tre utflukter det er mulig å være med på.

Saturnia hotsprings

Tirsdag blir det tur til Saturnia Hotsprings som ligger ca 45 min unna. Det er en varm kilde med steiner formet som trappetrinn. Vi blir kjørt i taxi, og får med lunsj fra retreatsenteret. Det er også en liten kafé hvor du kan kjøpe litt mat og drikke. Det er toaletter og skifterom der. Vi anbefaler badesko og noe å sitte/ligge på da det er steingrunn. På hjemoverturen stikker vi innom en butikk slik at vi kan kjøpe litt snacks og drikke, etc.

Pris: 60 euro, inkludert transport

Vinsmaking

Onsdag er det mulighet for å gå til en lokal vingård som ligger ca 6 km unna. Du kan enten gå til vingården, og ta taxi tilbake, eller ta taxi begge veier. Pris ca 25 euro pr person. Pris inkluderer ikke taxi. 

Castiglione della Pescaia

Torsdag blir det utflukt til en sjarmerende liten fiskeby ved havet ca 30 min unna. Her kan du oppleve gamle historiske bygninger, god mat og bading.

Pris: 55 euro, inkludert transport.

IMG_1992 3.jpeg
IMG_4537.jpg
IMG_4535.JPG
Coffee Quote Instagram Post.jpg

Pris/betaling

995 euro

Dette er inkludert i prisen

Transport til og fra flyplassen i Roma

Frokost, lunsj og middag, samt frukt/snacks/te

Yoga 2-4 økter pr dag

Liten yogagave

Dette er ikke inkludert i prisen

Flyreise

Kaffe/ vin/ brus 

Utflukter

Når du melder deg på vår yogareise til Toscana vil du få en faktura på depositum på 300 euro.  Resten av fakturaen må være betalt senest åtte uker før avreise. Dersom du ønsker å få delt opp faktura i flere rater skriver du det i meldingsfeltet når du melder deg på. Påmeldingen er bindende og du vil ikke få tilbakebetalt depositumet dersom du melder deg av. Turen må betales i sin helhet dersom du melder deg av etter 2. juli. 

Jessheim Yoga er ansvarlig for yogaprogrammet på reisen, og videreformidler tjenester levert av Centro Il risveglio og deres samarbeidspartnere. Enhver deltaker på turen har ansvar for seg selv, og må ha sin egen avbestillings- og/eller reiseforsikring. 

Når du melder deg på yogaturen skriver du i meldingsfeltet om det er noen du ønsker å dele rom med (hvis dere f.eks er to eller tre venner som drar sammen på tur), om du har allergier kokken må ta hensyn til og om du skal være med på en eller flere av utfluktene. 

* det kan forekomme endringer i programmet

Se mer bilder fra vår forrige yogatur

  • Facebook
  • Instagram
IMG_7755.jpeg
bottom of page