top of page
CC1AA130-DE96-47BE-878A-D5EB64FB4E21_1_105_c.jpeg

PARKERING 2024

Vi har mange yogakurs om dagen og det er så fantastisk at vi er tilbake igjen etter pandemien, men det fører til litt utfordringer når det gjelder parkering. Vi er så heldige at vi får lov til å parkere ved Sørholtet barnehage. Vi har derfor satt opp en plan for hvilke kurs som skal parkere på vår gårdsplass (Jessheim Yoga) og hvilke som må parkere ved Sørholtet barnehage.

Vi kan IKKE parkere ved søppelkassene i svingen ved huset vårt lenger.

Dere kan heller ikke bruke naboene sine gårdsplasser som snuplass. Av og til har Sørholtet bhg egne arrangementer på kveldstid og da vil det kunne være fullt der. Da må dere dessverre kjøre rundt til Jessheim Yoga eller parkere et annet sted. Det er stort sett torsdagspartiene dette gjelder. Det er derfor viktig å beregne god nok tid i tilfelle det blir endringer. Om vinteren vil også store snømengder gjøre at det blir færre parkeringsplasser og vi anbefaler dere som kan gå, sykle eller kjøre sammen, å gjøre det.

 

Du kan parkere langt frem mot yogastudio (foran inngangspartiet på huset) og dere må da bare la den som står bakerst kjøre ut først. Det går også an å sta bak hverandre inn grusveien. Det vil bli enklere å komme ut når vi deler opp hvilke partier som kan stå parkert inne på gårdsplassen.

Sørholtet barnehage har en parkering med plass til ca 10 biler. Det er også en stor fotballbane ved siden av som dere kan parkere på. Sørholtet barnehage ligger i et boligfelt akkurat som mitt yogastudio, Krusesvingen 12, 2068 Jessehim, og det er derfor viktig at vi tar hensyn når vi får bruke deres parkeringsplass.

 

På feltet der Sørholtet barnehage ligger går veien i en sirkel. Det gjør at dere kan kjøre ut til venstre i stedet for rett frem når dere kjører ut fra barnehagen. På denne måten kan vi unngå litt trafikkork. Det er også viktig at ingen parkerer foran søppelkassene ved barnehagen da de som bor i det røde huset ikke vil komme seg ut.

 

For dere som går på Yinyoga eller annen yoga med mye utstyr kan dere heller låne hos oss. Ta gjerne med eget rent langt putetrekk til bolster og lite putetrekk til meditasjonspute, så får vi litt mindre vaske imellom hver klasse. Vi kommer til å kjøpe inn flere bolstere og meditasjonsputer hvis vi ser at det blir mange som låner utstyr.

 

Anbefaler som vanlig å kjøre sammen eller gå/sykle for de som har mulighet til det.

 

På vinteren kan det bli svært glatt imellom barnehagen og Bjørkevegen, så gå forsiktig og gjerne med brodder når vi kommer dit ;-)

 

Håper vi sammen får til en god løsning som gjør at både vi og naboene er fornøyde.

 

Solhilsen fra Maya, Vibeke og Anne

  • Facebook
  • Instagram

TIMEPLAN

TIMEPLAN

 

MANDAG

0930 Mensendieck Jessheim Yoga

1645 Pilates Jessheim Yoga

1800 Viryayoga - Sørholtet barnehage

1930 Viryayoga - Jessheim Yoga

 

 

TIRSDAG

1800 Viryayoga Sørholtet barnehage

1930 Yinyoga Jessheim Yoga

 

 

ONSDAG

1730 Pilates Jessheim Yoga

1845 Yinyoga Sørholtet barnehage

2015 Yinyoga  Jessheim Yoga

 

TORSDAG

0830 Pilates Jessheim Yoga

1700 Mensendieck Jessheim Yoga

1815 Viryayoga erfaring  Sørholtet barnehage

1945 Mindful Yoga  Jessheim Yoga

(det kan bli endringer i hvilke partier som må parkere ved barnehagen)

1551DA58-C083-4F7F-BACE-EB9B888B5E2E_1_105_c.jpeg
58AF42FD-5BFA-4A39-AE68-FEF9A04341F9_1_105_c.jpeg

Kontakt

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger til oss, så ikke nøl med å ta kontakt.

918 41 684

bottom of page