top of page

VIRYA VINYASA FLOW

Virya Vinyasa Flow passer for deg som som ønsker en leken og morsom yogaform, og som har gått minst Yoga nybegynner tidligere eller har erfaring fra annen liknende yoga.

Viryayoga er en fysisk og dynamisk yogaform hvor stillingene bindes sammen med pust. Timen følger de 10 modulene til en vanlig Viryaklasse. I en Vinyasa Flow klasse er det mer flyt enn i en vanlig yogatime, og det går raskere mellom hver asana. De ulike stillingene bindes sammen av halv Vinyasa (enkelte av øvelsene som blir gjort i solhilsen). Etter hvert vil det være kun ett pust i hver stilling, og alt blir satt sammen til en flytsekvens. Med kun ett pust i hver stilling øker også tempoet på timen betraktelig i forhold til de andre yogaklassene. Overgangene fra en stilling til neste er like viktig som stillingene og gir timen en følelse av ”flow”.

Dette er den mest fysiske yogaklassen på timeplanen vår, og du får utfordret både styrke, bevegelighet, balanse, koordinasjon og får opp pulsen. Den synkroniserte ujjayipusten får deg til å holde fokus på øyeblikket og hjelper deg til å slappe av. Timen krever en del styrke og bevegelighet, og du bør ikke ha problemer med å belaste håndleddene eller med å stå i utfall.

 

Ta kontakt dersom du er usikker på om timen passer for deg.

bottom of page