top of page

VIRYA FLYT

Virya Flyt er en en dynamisk yogatime hvor det er stort fokus på flyt og pust. Timen er basert på Viryayoga og følger de 10 modulene som kjennetegner en Viryaklasse. Her vil vi gjøre flere repetisjoner på samme øvelse slik at stillingen blir dynamisk og ikke holdes statisk i flere pust, som er vanlig i mange yogatimer. Det kan også veksle mellom to-tre stillinger slik at det blir en flytsekvens, men alt går relativt rolig og det er lite vinyasa (halv solhilsen med chaturanga - halv armbøyning).

Virya Flyt vil gi deg økt bevegelighet, lett styrke- og balansetrening, samt øvelser som roer nervesystemet, gir avspenning og hjelper deg med å takle stress. Du vil kjenne at du blir god og varm i kroppen, og at muskler og ledd har fått trening.

Timen passer for deg som er nybegynner eller har gått Virya Yoga tidligere. Dersom du sliter med å komme deg opp/ned fra gulvet eller har uttalt skulder- eller håndleddsproblematikk kan Mensendiecktreningen, Medi Yoga eller Yin Yoga være et gunstigere alternativ.

bottom of page