JULEYOGA

JuleYin 6., 12 og 14. desember 1800-2030.

Vi holder stillingene lenge slik at du får både tøyning og hvile. I og med at klassen er ekstra lang blir det også mer tid til bruk av oljer og "massasje". I Yinyoga trenger vi en del utstyr. Gi beskjed hvis du trenger å låne eller ønsker å kjøpe eget utstyr. Du trenger matte, bolster, 2 klosser, 1 bånd/belte og 2-3 pledd. Ta også med ekstra puter/meditasjonpute hvis du trenger det. Det blir snacks og sosialt etter yogaen.

Virya Skulderworkshop 10. desember 1100-1430

Her blir det god tid til å både jobbe sammen i par og fordype oss i ulike spørsmål rundt skuldre i yogaen. Underveis blir det en liten pause med snacks og drikke. Etter yogaøkten blir det lunsj. 

(husk å gi beskjed hvis du er allergisk slik at vi kan prøve å tilrettelegge så godt som mulig).

 

 JuleMensendieck 15. desember 1800-2030

Dette er en perfekt mulighet til å teste ut Mensendieck hvis du ikke har gjort det før og kanskje ikke hørt om det en gang. Vi trener bevegelighet og styrke, gjør pusteøvelser og har lang avspenning. Vi bruker egen kroppsvekt, små manualer og strikker, og stol. Det blir snacks og sosialt etter Mensendieckklassen.

julestjerne blå himmel.jpg

JULEYOGA

I desember har vi som tradisjon å ha yogakvelder med litt ekstra lange yogaklasser, og hyggelig sosialt samvær etterpå. 

Du er varmt velkommen.

Massasje

I Yinyogaklassene bruker vi enkle massasjeteknikker, trykker og bruker eteriske oljer hvis du ønsker det. Si gjerne i fra i forkant av klassen hvis du ikke ønsker at vi skal gå innom deg.

B37B959D-182A-40F3-BC96-5543EDE53941.jpeg