GRAVIDYOGA

Yoga for gravide har blitt stadig mer populært og også anerkjent verden over, og det er det flere gode grunner til. Svangerskapet er en tid hvor den blivende mammaen gjerne trenger tid til å kjenne etter i egen kropp og få et bevisst forhold til både kropp og pust. Det er ikke uvanlig å oppleve ulike plager i svangerskapet og yogaen kan være et godt verktøy til å hjelpe deg til å takle de ulike forandringene som skjer.

Noe av det aller viktigste vi jobber med i gravidyogaen er pusten. Det å få et bevisst forhold til hvordan du kan puste mest mulig hensiktsmessig vil kunne hjelpe deg både i løpet av svangerskapet og under fødselen. 

Gravidyogaklassene vil inneholde noe fysiske og dynamiske yogaøvelser, rolige restorative øvelser med hjelpemidler, meditasjon og pusteøvelser. 

Dersom du har helseplager som gjør at du er usikker på om du kan delta på yoga kan det være lurt å konferere med din fastlege. Vi ønsker også å at du skriver litt om hvordan svangerskapet har vært så langt når du melder deg på kurs. Hvis det er noe du ønsker å få klarhet i eller du vil snakke med yogalæreren før kursstart kan du ringe Maya - 918 41 684. 

Gravidyogaklassen blir ledet av yogalærer og fysioterapeut May Linda Lundh (Maya).